Cumpar Argint la pret maxim. Cumpar Argint in Bucuresti

Cumparam argint la cel mai bun pret al zilei !


      Cumparam : monede, bijuterii, tacamuri (linguri, furculite, cutite), vesela si orice alt obiect din argint in stare buna sau chiar si defect.

Pretul variaza in functie de cantitatea totala, putandu-se schimba de la o ora la alta in functie de variatiile de pret la bursa.

Cumparam argint la pretul din tabelul de mai jos.

NU mai percepem alte taxe sau comisioane.

Monede argintVesela argintCumpar tacamuri argint - ofer pret bunBijuterii argint bucati

 
 Metalul care posedă cea mai bună conductivitate electrică şi termică

Argint intrebuintari cumparari

Argintul este metalul care posedă cea mai bună conductivitate electrică şi termică. Ca urmare, faţă de celelalte metale, prezintă cea mai scăzută rezistivitate electrică (la 20°C de 0,015Qmm2/m) şi cea mai mare valoare a conductibilităţii termice (la 20°C de 4,186 J/cm.s.°C). Dintre metalele care conduc foarte bine curentul electric şi a căror rezistivitate electrică este apropiată de cea pe care o are argintul se menţionează ; cuprul (0,017 Qmm2/m), cromul (0,026 £2 mm2/m) şi aluminiul (0,027 ii mm2/m).

Denumirea acestui metal derivă de la cuvantul latinesc „argentum" (luciu diamantin), dar în special de la cuvantul grecesc „argyros" care înseamnă a străluci.

Este un metal rar şi face parte din categoria primelor metale cunoscute de omenire încă din antichitate.

Se află răspândit liber în natură sau sub formă de combinaţii chimice.

Are culoare albă şi cristalizează în sistemul cubic cu feţe centrate, fără alte forme alotropice.

Dintre proprietăţile fizico-mecanice mai importante ale argintului se mai menţionează următoarele : greutatea specifică 10,5 kg/dm3 ; temperatura de topire 960°C ; temperatura de fierbere 2 170°C, căldura specifică, la 20°C, de 0,234 J/g. °C, rezistenţa de rupere la tracţiune 14 daN/mm2 ; alungirea 48% Şi duritatea Brinell (HB) 25. Argintul este un metal foarte moale şi poate fi prelucrat prin deformare plastică (laminare, forjare, trefilare etc.). După aur, argintul este cel mai maleabil şi ductil dintre metale ; prin laminare se poate obţine o foiţă extrem de subţire, în grosime de 10-5 mm, iar prin trefilarea unui gram de argint se poate realiza un fir lung de 1 800 m. De remarcat că proprietăţile sale mecanice şi tehnologice sunt influenţate de conţinutul de impurităţi.

Din punct de vedere chimic este un element metalic din grupa I secundară a sistemului periodic, cu numărul atomic 47 şi masa atomică 107,87. La temperatura camerei nu este atacat de oxigenul din aerul uscat sau umed. Formează o gamă largă de combinaţii complexe, atat în stare lichidă cat şi în stare solidă, caracterizate printr-o stabilitate deosebită.

în funcţie de principalele calităţi pe care le posedă, argintul ar trebui să fie utilizat în electronică, la confecţionarea conductorilor electrici. Deoarece este un metal scump, în aceste scopuri se preferă cuprul şi aluminiul şi numai în unele cazuri este folosit la fabricarea contactelor electrice.

O deosebită atenţie se acordă utilizării argintului pentru acoperirea protectoare a metalelor şi care se realizează în prezent exclusiv pe cale electrolitică.

O cantitate importantă de argint se consumă pentru fabricarea acumulatorilor de tip argint-zinc.

Pe langă obiectele de podoabă, argintul este folosit la confecţionarea diferitelor instrumente folosite în industria chimică, alimentară sau în medicină. Aliajele pe bază de argint sunt utilizate în mod curent şi în tehnica dentară.

In unele reacţii chimice,argintul poate fi utilizat drept catalizator.


Cumparam argint la cel mai bun pret al zilei conform bursei. Cumparam orice obiect din argint: monede, vesela, tacamuri, bijuterii. Cumparam argint in Bucuresti si imprejurimi !
Pentru orice fel de informatii sunati la:
tel. 0731.11.33.55 sau 0724.66.55.33
Cumpar Argint Contact

 

Cumpar AUR

Da si tu un LIKE paginii noastre si distribuie si prietenilor tai.


Da-ne si un Plus pe Google !

 

CURS VALUTAR BNR
 

Toate drepturile rezervate tranzactiiargint.ro. All rights reserved tranzactiiargint.ro
Cumpar Argint Bucuresti Located at Piata Bucur, Bucharest, Romania. Phone: 0040-731-113-355..